Dagboek

Vanaf vandaag zal Caroline haar ervaringen met Nuratrim met ons delen. We hebben ervoor gekozen om dit te doen in de vorm van een dagboek. Caroline vertelt dagelijks hoe haar dag is verlopen.

Over Caroline

Woonplaats: Oost-Vlaanderen
Leeftijd: 36 jaar
Lengte: 1.60 meter
Huidige gewicht: 67,4 kilo
Streefgewicht: 61 kilo

Ik ben moeder van een leuke tienerdochter van 13 jaar en werk als Officemanager in de IT. Ik ben onlangs gevallen op de schaatsbaan en heb me aardig bezeerd aan mijn staartbeentje. Hierdoor mag ik een paar weken niet lopen. Hiervoor ging ik tot 3x per week hardlopen. Zodra ik weer volledig hersteld ben, ga ik beginnen met een “Start to run programma”. In de tussentijd gebruik ik Nuratrim om alvast een paar kilo’s kwijt te raken.

Zaterdag 21 januari 2012, dag 4:

Om 9.30 Nuratrim ingenomen en dan terug even onder de lakens gekropen. Geslapen tot 11 uur. Dan 3 boterhammen met kaas en hesp gegeten. (ja 3 grote zelfs), in de namiddag een tussendoortje omstreeks 15 uur.
Om 18 uur biefstuk met frietjes gegeten. Ik was veel te snel voldaan en heb maar iets meer dan de helft opgekregen.
Tegen 20 uur kreeg ik het heel moeilijk op emotioneel vlak, ben alleenstaand mama en er was weer vanalles gebeurd waardoor ik ben gaan emo-eten.
Heb een mini leo en een mini lion gegeten.  Wat ongeveer overeenkomt met 1 hele snoepreep.

Vrijdag 20 januari 2012, dag 3: 

‘s Morgens Nuratrim ingenomen en mijn maaltijden verdeeld over heel de dag, met iedere keer kleine maaltijden.
‘s Avonds wel goed gegeten, meer dan verwacht, pasta carbonara met spek en kaas , dus eigenlijk niet goed voor de lijn. Eerst zelfs een dubbele martini gedronken met wat borrelkoekjes.

Donderdag 19 januari 2012, dag 2:

Om 10.00 uur heb ik Nuratrim ingenomen. Rond 12.00 uur at ik mijn eerste maaltijd (2 boterhammen met kaas en een salade erbij. Ik was redelijk snel voldaan. Om 15.00 uur heb ik een tussendoortje gegeten, opnieuw was ik best wel snel voldaan. Einde van de middag 2 snoepjes gegeten.

Om 17.30 uur heb ik twee tassen vers gemaakt soep gedronken en om 18.30 het avondmaal. Voorlopig heb ik niet veel zin gehad in vanalles en nog wat.

‘s Avonds laat heb ik nog een handje vol chips gegeten en een halve kinder bueno.

Woensdag 18 januari 2012, dag 1:

Vanmorgen om 7 uur heb ik mijn eerste Nuratrim dieetpil ingenomen samen met een kom havermout als ontbijt. 2 uur later had ik weer honger, en nog eens 2 uur later weer honger en dit zo heel de dag door. Ik heb iedere keer mijn honger gestild met kleine maaltijden.
Na keer 2 boterhammen met kipfilet, soep, heb ik nog eens 2 boterhammen met kipfilet gegeten en daarna platte kaas met appel en een zakje mini breaks eronder mengen (is een heerlijk receptje van de weight watchers trouwens).
Als avondeten heb ik croque madame gegeten met een slaatje erbij.
Verder heb ik overdag 3 chocotoffs gegeten en heb eigenlijk nog steeds zin in vanalles en nog wat. Morgen ga ik op de weegschaal, dat zal dan mijn startgewicht zijn en hopelijk heeft Nuratrim morgen meer effect op mij.
Ik heb al betere ervaringen gehad met reductil maar dat durf ik niet meer te nemen door de neveneffecten en het is trouwens hier niet meer verkrijgbaar. Voorlopig heb ik als enig effect dat ik nu om 21u45 nog niet echt moe ben, en zonder nuratrim zou ik nu toch stilaan zware oogjes beginnen krijgen. Oja nog steeds heb ik veel zin in vanalles en nog wat: heb net een halve kinder bueno opgegeten….

Ik ben benieuwd wat dag 2 mij gaat brengen..

Vind je dit leuk? Deel het met je vriend(in)en!

Zoektermen:

  • kim kardashian lengte en gewicht
  • lengte en gewicht kim kardashian

3 reacties op “Dagboek

  1. ik heb dd 21/01/2012 ook om 09.00 voor het eerst gebruikt en ben heel erg benieuwd als ik resultaat zie zoals iedereen berweerd.

  2. Hallo Caroline,

    en hoe gaat het met je gewicht? Al een paar dagen niets gelezen in je dagboek. Ben toch wel erg nieuwschierig hoor. :-)

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>