Nuratrim ervaringen

Is Nuratrim werkelijk de nieuwe hype van 2014-2015? Misschien wel.. Maar er zijn natuurlijk altijd mensen die Nuratrim al geprobeerd hebben, dus hun mening is goud waard. Deze pagina is speciaal ingericht om Nuratrim ervaringen van andere mensen te lezen.

Inmiddels hebben we al aardig wat Nuratrim ervaringen weten te verzamelen. Steeds meer mensen plaatsen hun ervaring hieronder in de reacties.

Veel websites verzinnen de ervaringen op hun site. Mocht u argwaan hebben bij reacties, kijk dan of ze overwegend positief zijn. Vaak is dit een teken dat reacties nep zijn. Wij verzekeren u dat de reacties hieronder door onze bezoekers zijn geplaatst en dus NIET van ons zijn.
Nuropharm Limited
U kunt hieronder zelf uw ervaring plaatsen. Wij zorgen dat deze binnen een paar uur wordt goedgekeurd. De meeste reacties hieronder zijn binnen een halfuur al goedgekeurd. Probeer het zelf.

Deel uw Nuratrim ervaringen

Wij willen andere consumenten graag voorzien van echte Nuratrim ervaringen. Of ze nou positief of negatief zijn, dat maakt ons niet uit.

Verder zijn op de officiële site van Nuratrim meer ervaringen te lezen.

Nuratrim bestellen

Koop 1 Nuratrim Koop 2 + 1 GRATIS! Koop 3 + 3 GRATIS!
Bestel direct Bestel direct Bestel direct
€41,45 €101,90
Normale prijs: €124.35
€152,85
Normale prijs: €248,70

Zoektermen:

  • nuratrim ervaringen
  • nuratrim ervaring
  • ervaringen nuratrim
  • ervaring nuratrim
  • phen375 ervaring
  • nuratrim review
  • ervaringen met nuratrim
  • nutra trim 7
  • nuratrim prijs
  • ervaring met nuratrim

Voeg uw Nuratrim ervaring toe


Submit your review
* Verplicht veld

Nuratrim Dieetpil SKU UPC Model

Heb net mijn eerste bestelling gedaan na alle reacties gelezen te hebben. Ik ben zeer benieuwd!

02 Dec 2014 by Anoniem
Naam: Lieke 

Heb net mijn eerste bestelling gedaan na alle reacties gelezen te hebben. Ik ben zeer benieuwd!


Sinds mijn zwangerschap in 2004 probeer ik weer op mijn oude gewicht te komen. Ik heb allerlei diëten geprobeerd en ook van die afval drankjes en sha

22 Sep 2014 by Anoniem
Naam: Anne 

Sinds mijn zwangerschap in 2004 probeer ik weer op mijn oude gewicht te komen. Ik heb allerlei diëten geprobeerd en ook van die afval drankjes en shakes. Uiteindelijk ben ik via een vriendin bij Nuratrim uitgekomen en ik ben er erg enthousiast over.

Nadat ik het in huis had ben ik gelijk begonnen met slikken. Elke dag eentje bij het ontbijt. Al na 4 dagen zag ik resultaat. Ik voelde me fitter en energieker dan na al die andere diëten. Mijn hongergevoel ging echt weg en ik voelde me beter dan ooit. Dit heb ik ruim een half jaar volgehouden totdat we met vakantie gingen. Toen ben ik volledig gestopt met Nuratrim. Stom stom stom.
Elke avond uiteten, snackjes op het strand pffff ik had beter moeten weten.

Nadat we terug kwamen heb ik gelijk weer een nieuwe voorraad besteld en binnen 2 weken was alles er weer af. Ik was zoooo opgelucht!

In mijn omgeving heb ik iedereen Nuratrim aangeraden. Mijn zus is 15 kilo!!! kwijtgeraakt en mijn schoonmoeder 6 kilo. Een behoorlijke prestatie.

Twijfel niet en schaf nuratrim aan.


4 kilo kwijt in 12 dagen en nog eens 2,5 kilo in aan het einde van de maand. Bamm, ik ben verkocht!

02 May 2014 by Anoniem
Naam: Michael 

4 kilo kwijt in 12 dagen en nog eens 2,5 kilo in aan het einde van de maand. Bamm, ik ben verkocht!


100% tevreden! Niet duur en goede aanrader voor iedereen die snel een paar kilo wil afvallen

16 Feb 2014 by Anoniem
Naam: Ariana 

100% tevreden! Niet duur en goede aanrader voor iedereen die snel een paar kilo wil afvallen


Aanrader, voor iedereen! Nuratrim heeft mij 9 kilo laten afvallen in slechts 3 weken.

09 Dec 2013 by Anoniem
Naam: Saskia R. 

Aanrader, voor iedereen! Nuratrim heeft mij 9 kilo laten afvallen in slechts 3 weken.


als je wilt afvallen: koop nuratrim! dit is echt het beste product op de markt om snel vet te verbranden

04 Nov 2013 by Anoniem
Naam: Ali 

als je wilt afvallen: koop nuratrim!
dit is echt het beste product op de markt om snel vet te verbranden


Ik ben erg tevreden met deze dieetpil en raad iedereen aan om het in elk geval te proberen. Mijn vriendinnen verklaarden me voor gek, maar nu gaan ze

06 Aug 2013 by Anoniem
Naam: Natasha 

Ik ben erg tevreden met deze dieetpil en raad iedereen aan om het in elk geval te proberen. Mijn vriendinnen verklaarden me voor gek, maar nu gaan ze het zelf ook proberen hahaha


Nog nooit ben ik zo enthousiast geweest over een dieet product als over Nuratrim. Echt, ik raad het iedereen in mijn omgeving aan.

14 Jul 2013 by Anoniem
Naam: Liesje 

Nog nooit ben ik zo enthousiast geweest over een dieet product als over Nuratrim. Echt, ik raad het iedereen in mijn omgeving aan.


Na tijden Phen375 te hebben gebruikt ben ik overgestapt op Nuratrim. Ik gebruik het inmiddels al 5 maanden en ik ben minstens 11 kilo kwijt geraakt in

15 Jun 2013 by Anoniem
Naam: Sabine R 

Na tijden Phen375 te hebben gebruikt ben ik overgestapt op Nuratrim. Ik gebruik het inmiddels al 5 maanden en ik ben minstens 11 kilo kwijt geraakt in combinatie met een simpel dieet (geen vetten).


Ik ben ruim 6 kilo afvallen met Nuratrim dus ik ben erg positief over dit product. Ik had het na 5 dagen binnen, behoorlijk snel dus!

20 May 2013 by Anoniem
Naam: Erica 

Ik ben ruim 6 kilo afvallen met Nuratrim dus ik ben erg positief over dit product. Ik had het na 5 dagen binnen, behoorlijk snel dus!


sinds ik ben begonnen met nuratrim ben ik al 9 kilo afgevallen, nuratrim werkt echt!

03 May 2013 by Anoniem
Naam: Fionna 

sinds ik ben begonnen met nuratrim ben ik al 9 kilo afgevallen, nuratrim werkt echt!


Ik slik ze nu al een tijdje en ik ben erg positief. Sinds januari ben ik al 7 kilo afgevallen met Nuratrim. Aanrader voor alle vrouwen die willen afva

16 Apr 2013 by Anoniem
Naam: Jantine • 
Titel: Aanrader voor alle vrouwen! 

Ik slik ze nu al een tijdje en ik ben erg positief. Sinds januari ben ik al 7 kilo afgevallen met Nuratrim. Aanrader voor alle vrouwen die willen afvallen!!


Ik ben erg positief over Nuratrim, na de feestdagen heb ik een paar doosjes besteld en ik ben nu al 3,5 kilo kwijt..!

02 Mar 2013 by Anoniem
Naam: Renske 

Ik ben erg positief over Nuratrim, na de feestdagen heb ik een paar doosjes besteld en ik ben nu al 3,5 kilo kwijt..!


In febrauri heb ik mijn eerste nuratrim pillen gekocht. de eerste maand heb ik ze elke dag geslikt en ben ik zo'n 5 kilo kwijt geraakt. Daarna begon i

11 Oct 2012 by Anoniem
Naam: Thea 

In febrauri heb ik mijn eerste nuratrim pillen gekocht. de eerste maand heb ik ze elke dag geslikt en ben ik zo'n 5 kilo kwijt geraakt. Daarna begon ik ze te vergeten te slikken dus ging het niet zo snel meer. Sinds een week of twee slik ik ze weer regelmatig. Ik ben alweer 2,5 kilo kwijt. Al met al zeer tevreden. Ik eet er overigens wel redelijk gezond bij.


Dit zijn veruit de beste afslankpillen van 2012. Ik heb er erg veel geprobeerd maar ben zeer tevreden met Nuratrim. Ik kan het iedereen dan ook van ha

02 Oct 2012 by Anoniem
Naam: Andrea Lindenberg • 
Titel: Beste afslankpillen 2012 

Dit zijn veruit de beste afslankpillen van 2012. Ik heb er erg veel geprobeerd maar ben zeer tevreden met Nuratrim. Ik kan het iedereen dan ook van harte aanbevelen.


Ik heb de Nuratrim pillen besteld, ben zeer benieuwd! Ik hoop dat ik mijn kilo's overgewicht snel kwijtraak.

07 Jul 2012 by Anoniem
Naam: Els • 
Titel: Nuratrim besteld! 

Ik heb de Nuratrim pillen besteld, ben zeer benieuwd! Ik hoop dat ik mijn kilo's overgewicht snel kwijtraak.


Hoi allemaal, ik wou even laten weten dat ik 8.5 kilo ben afgevallen in 2 weken tijd. Is dat niet super geweldig?groetjes Esmee

18 Jun 2012 by Anoniem
Naam: Esmee vd L. • 
Titel: 8.5 kilo in 2 weken 

Hoi allemaal,

ik wou even laten weten dat ik 8.5 kilo ben afgevallen in 2 weken tijd. Is dat niet super geweldig?

groetjes Esmee


al tijden probeer ik dag en nacht af te vallen: ik sport veel, ik eet gezond, ik drink veel water maar niets helpt. ik weeg iets meer dan 94 kilo en i

11 May 2012 by Anoniem
Naam: Marloes • 
Titel: Mijn nuratrim ervaring 

al tijden probeer ik dag en nacht af te vallen: ik sport veel, ik eet gezond, ik drink veel water maar niets helpt. ik weeg iets meer dan 94 kilo en ik wou dit terugbrengen naar 82. dat is mijn oorspronkelijk gewicht voor mijn knie operatie. met nuratrim is het mij gelukt om 9 kilo af te vallen dus ik zit bijna op mijn streefgewicht. ik ben zo gelukkig want ik durf nu mijn jurkjes weer aan.

liefs Marloes


waardeloos, ik ben geen grammetje afgevallen! zonde van mijn geld............

01 May 2012 by Anoniem
Naam: tessa 

waardeloos, ik ben geen grammetje afgevallen!
zonde van mijn geld............


Ik merk nog niet zoveel verschil, behalve dat ik iets minder eet gedurende de dag.. Maar ik slik nuratrim dan ook nog maar 8 dagen. ik hoop dat hier v

27 Apr 2012 by Anoniem
Naam: Wieke 

Ik merk nog niet zoveel verschil, behalve dat ik iets minder eet gedurende de dag.. Maar ik slik nuratrim dan ook nog maar 8 dagen. ik hoop dat hier verschil in komt.


4.3 5.0 24 24 Heb net mijn eerste bestelling gedaan na alle reacties gelezen te hebben. Ik ben zeer benieuwd! Nuratrim Dieetpil
Page:
12

41 reacties op “Nuratrim ervaringen

  1. Toen ik in november in Amerika was heb ik Nuratrim gekocht. Toen ik weer terug in Nederland was ben ik ermee begonnen en ik ben in 3 weken tijd 4 kilo kwijt geraakt. Met kerst zijn er weer wat kilo’s bijgekomen, maar ik ben nu weer 1,5 week bezig en ik ben alweer 2 kilo kwijt. Voor mij werkt het erg goed!

  2. Hallo,

    Als het produkt zo goed werkt, dan zou het fijn zijn om er meer reacties over te horen. Aangezien er niet zoveel reacties zijn durf ik het dus niet te bestellen. Ik wil graag 5 kilo kwijt maar ik durf het produkt niet te bestellen omdat ik bang ben voor een tegenvaller en t kost toch wel 52 euro omgerekend. Zijn er trouwens sites waar je het kan bestellen zonder creditcard? Want die heb ik namelijk niet.
    Dus ik hoop dat er meer mensen hun ervaringen op de site willen plaatsen !!!

  3. Hoi Gemini,

    Ik heb mijn pakketje met Nuratrim nu een week in huis en het is nog iets te vroeg om er wat zinnigs over te zeggen. Wel merk ik dat ik minder trek heb overdag en ‘s avonds.. Dat is wel een positief teken, lijkt me!
    Een site waar je zonder creditcard kunt bestellen is er niet volgens mij.

    Groetjes Mirthe

  4. Ik heb het twee weken geleden besteld. Heb vrijdag een mailtje gekregen dat het onderweg is. Ze excuseerden hun voor de vertraging en er zou een kortingsbon van 5pond inzitten (voor volgende bestelling) ter compensatie. Vriendelijk zijn ze dus wel! Nu wachten en hopelijk werkt het. Ben net 10kg kwijt, maar blijf wat hangen, dus die laatste vijf kilo mbhv nuratrim zou geweldig zijn!

    groetjes

  5. Hallo,

    bedankt voor je reactie Mirthe, ik ben erg benieuwd hoe het zal verlopen met je. Misschien wel leuk als je t ook met ons nog verder wilt delen op de site :-)
    Een vraagje heb je het produkt besteld op deze site via die link?
    Nou als ik er positieve reacties over zal krijgen dan denk ik toch wel dat ik het ook wil gaan bestellen. Alleen balen zonder creditcard kom ik niet ver helaas.
    Ik hoop op nog meer reacties van mensen die aan dit produkt begonnen zijn of er enige tijd al mee bezig zijn.
    Spannend !!!

  6. hallo , ik heb net mijn bestelling Nuratrim ontvangen , via de site besteld en betaald met credit card.
    Echter , ik heb 3+1 gratis besteld en ik heb er maar 2 ontvangen. Ik vraag mij af wat ze op mijn rekening gaan zetten. Ik heb hen gemaild hierover en wacht nog op een antwoord.
    Ik begin waarschijnlijk morgen met Nuratrim en zal zeker mijn ervaring met jullie delen.

  7. Hallo,

    wat ik wel erg gedurft van jullie vind is dat er een paar meteen meer doosjes bestellen. Ik zou dat niet zomaar zo doen wat nou als t niet helpt en weer net als zoveel andere pillen gewoon nep is. Het kost ook wel aardig wat. Heel apart hoor dames dat jullie t durven.

  8. Ja Gemini , je hebt wel gelijk.
    Ik wacht nog steeds op een antwoord van de klantendienst waarom ik maar 2 doosjes heb gekregen trouwens.
    Ik heb betaald voor 4 en kreeg er maar 2. Ze zouden het nakijken en me op de hoogte houden. Ik heb al 2 keer gebeld met heel mijn verhaal.
    tot dusver nog geen reactie gekregen.
    Dit doet mij erg twijfelen aan de oprechtheid van de firma.

  9. Denk niet dat je hoeft te twijfelen aan de oprechtheid van het bedrijf.
    Ik had namelijk twee doosjes bestel maar die kwamen helaas niet aan.
    Heb toen een email gestuurd en ze hebben ze toen aangetekend verstuurd met een kortingsbon erbij, dus vind ik toch netjes.
    Of het middel ook echt zal gaan helpen, de tijd zal het leren :)

    Succes allen!

  10. ik heb ze ondertussen ook aangekregen.. had er 4+2 gratis besteld. ze hadden me al 5 pond korting beloofd op een volgende bestelling. maar tot mijn grote verbazing zit er in elk pak 60 pillen ipv 30 ;-) good company! alleen nu nog hopen dat het helpt é

  11. Ik heb Nuratrim nu vier dagen gebruikt, als ik iets merk zal ik het met jullie delen!
    Even een vraagje: ik kan geen pillen doorslikken en zeker niet die grote capsules van Nuratrim. Ik maak ze dus open en los het op in een laagje water. Weet iemand of dit schadelijk is of dat de pil dan minder goed zijn werk doet?

    Groetjes

  12. Dag Dames,

    bedankt voor jullie reacties. Ik ben erg benieuwd hoe jullie ervaring zal zijn met die pillen. Kunnen jullie ons op de hoogte houden ervan. Het zou tch wel is een wonder kunnen zijn als het toch wel zo goed is. :-) Spannend !!!!
    Ik wacht jullie ervarin gtoch wel even af voor ik het ga bestellen :-)
    Suc6

  13. hey allen , die kortingsbon zit er standaard bij in je levering. Dus dat is niet om iets te compenseren of dergelijke.
    Ik heb nog steeds niks vernomen van de nazending , maar heb wel al kunnen betalen. Ik begin erg sceptisch te worden.

    • ma zo raar eigenlijk, bij mij hadden ze duidelijk gemaild dat ze te laat gingen zijn met hun bestelling. en zonder dat ik het wou dus het dubbele gekregen. dus ja oprechtheid, voor mij wel ;-) hoop dat ze jou snel helpen!

  14. Al iemand afgevallen met dit ‘wondermiddel’?
    Ik nog niks, ben nu 8 dagen bezig. Wel minder honger maar ik at toch al niet zoveel.

  15. dames,

    zojuist gelezen; niet voor het slapen innemen en altijd met een goed glas water / vloeistof.

    voor de rest, succes ermee!

  16. Hallo;

    Ben nu een week nuratrim aan het innemen en ben hoogstens 250gr afgevallen.Doe ik iets verkeerds?
    Misschien toch best nog wat afwachten, heb voor de eerstvolgende 4 maanden pilletjes gekregen ipv voor 2 maanden.

    groetjes

  17. Toch nog even een vraagje, mijn pilletjes zaten bij levering in een plastiek zakje die erna in het doosje gestoken zijn. Heeft er nog iemand deze op die manier ontvangen?

    • Ja 4+2 gratis besteld en voor het lange wachten kreeg ik dus per doosje 60 pillen in een zakje .Hebben ze aan de telefoon uitgelegd.

      • Wens je in elk geval veel geluk met het gevecht tegen de kilo’s.
        Hopelijk helpen ze want moet toch 15 kilo kwijt.

        Groeten

  18. Misschien beetje rare vraag, maar heeft iemand last van obstipatie sinds je die pillen bent gaan slikken?
    Ik heb dat namelijk wel en weet niet of het aan de pillen ligt…

    • Veel drinken als je s’morgens je pilletje slikt en ook de rest van de dag
      .Ik ben dag 6 voorbij en de goesting om te snoepen is fel gezakt.Ik eet minder grote porties i k hou mij ook aan een gouden regel en dat is 1x per week op de weegschaal .tot de volgende.

  19. Naar wat ik hier allemaal lees betreffende de inhoud van de levering …..
    Ik heb dus nog steeds voor 4 doosjes betaald en heb er maar 2 gekregen. Anderen krijgen het dubbele , andere krijgen het in zakjes en dergelijke….
    Lijkt me echt niks serieus. en niet 1 iemand die ervan afgevallen is.
    Dus volgens mij dikke larie.
    Ben er zelf mee gestopt wegens medische redenen (niks met diëten te maken)
    als er niemand van afvalt ga ik ze weggooien , en ben ik goed te grazen genomen door het feit dat ik maar de helft ontvangen heb en de volle pot heb mogen betalen. Ik kan toch geen rechtzaak aanspannen voor 100 euro , dat weten ze immers zelf ook wel . Dus ja ik heb aan het kortste eind getrokken. Veel succes allemaal.

    • hallo iedereen ik ben dus 2weken bezig en mijn partner ook .rarara geen enkele gram eraf en we eten minder .ik voel me soms opgeblazen en denk dat ik veel water ophoud .gisteren woog ik me en 1kg erbij dat kan toch niet werken,we gaan nog 2weken verder pilletjes slikken ,hopelijk is er dan verandering op de weegschaal !!!!!!!!!!!!!

  20. Ben bang dat het inderdaad lariekoek is..
    Ben nog niks afgevallen in bijna drie weken tijd.
    Ben nu maar naar een diëtiste gegaan, denk dat ik daar meer resultaat mee ga behalen.

  21. Hebben ze dus weer aardig verdiend aan ons….. en wij hebben ons voor de zoveelste keer laten beetnemen. Dus eigen schuld.
    Laat ons realistisch zijn en gewoon op onze voeding letten. Dan lukt het vast wel.

  22. Ben nu alweer een week verder en heb toch wat beter nieuws.
    Ben gezonder gaan eten, eet als ontbijt platte kaas of natuur yoghurt, mager natuurlijk met vers fruit en granen.
    s’Middags 2 boterhammen met een omelet met tomaat en ui of mager vlees en fruit en weer een melkprodukt.
    s’Avonds eet ik de helft minder dan vroeger en geloof mij ik kon nogal wat naar binnen werken.
    Op nog geen week tijd ben ik 2,5kg kwijt.
    Heb geen honger tussendoor, komt door het gebruik van die melkproducten en de pillen denk ik.

    • Misschien als je gezonder eet en niet die pillen slikt, je ook gewoon afvalt.
      Maar ben blij voor je, is in ieder geval goed nieuws, of het nu door de pillen komt of niet :)

  23. Ja daar ben ik weer het is dus allemaal rommel die nuratrim, dus mensen geloof er niet meer in want na een volle maand nuratrim slikken ben ik en mijn partner geen gram afgevallen??????????????????????????????????????????????????Ik ben vorige week gestopt met de rotpillen te slikken en 1.5kg is er al van mijn gewicht af .gezonde sapjes met de sapcentrifuge doen wonderen lieve groeten van een EXnuratrimster.

  24. hallo
    ik ben wel goed afgevallen er mee ik ben nu 3 weken bezig en bijna 7 kilo kwijt
    ik hoop dat het zo door gaat want ik moet nog 11 kilo afvallen
    ik sport er wel 4x per week bij maar dat deed ik voor die tijd ook al
    ik merk dat ik minder de neiging heb om te snoepen, ik pak nog wel een koekje bij de thee maar kan het goed bij 1 koekje houden.
    Ik ben er dus wel tevreden over!

  25. Zijn er nog mensen die Nuratrim gebruiken? Ik kom via via op deze site en ben wel nieuwsgierig of dit product nog gebruikt wordt.

  26. Zeer goed heb ze gebruikt maar moet ze wel vaak naar binnen slikken anders geen effect. Ik ga voor die 70 kilo als vrouw.

  27. Ik slik ze nu al een tijdje en ik ben erg positief. Sinds januari ben ik al 7 kilo afgevallen met Nuratrim. Aanrader voor alle vrouwen die willen afvallen!!

  28. Ik ben nu 2 weken bezig en al 3 kilo afgevallen. Heel blij dus :-)
    Ik merk ook dat ik minder de neiging heb om te snoepen, en ik heb lekker veel energie. Of het nou tussen mijn oren zit, of echt door de Nuratrim komt. Ik zelf denk door de Nuratrim. Nu nog de laatste kilo’s en dan ben ik weer klaar voor de zomer!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>